Живот
5. October 2016 - 12:54

ХИТ: Жена од Балканот стана интернет сензација - Се јави на телефон во трамвај во Швајцарија и ...

Снимка која е направена во еден швајцарски град многу брзо стана хит, еве зашто

Имено, една госпоѓа разговарала на телефон, но толку гласно така што Швајцарците останале во шок.

Ненавикнати на вакви нешта, ја гледале чудно, додека еден маж дури проба да ја стиша. На тоа таа се исплашила и го продолжила, можеби и погласно разговорот.