Џет-Сет
28. April 2016 - 9:38

Голема радост во домот на пејачот Дарио

Пејачот Дарио кој најави враќање на сцената е дефинитивно среќен човек. Неговата ќерка Андреа конечно е пак дома, вратена од Америка, токму на време за да го прослават роденденот на нејзината мајка, сопругата на Дарио.

Тие ја објавија фотката на социјалните мрежи.