Интернет
22. January 2017 - 14:46

Фејсбук воведе нова голема промена

Социјалната мрежа Фејсбук постојано експериментира и воведува нови промени, а овој пат промената е тоа што е тргнат стариот Инбокс, кој е заменет со нова верзина на Месинџер.

Сега ако кликнете на апликацијата, ќе ви се појави истата од мобилен.

Ова е промена која се одвива во етапи, па дури и да не дошла до вас, наскоро ќе пристигне.