Здравје
6. October 2015 - 18:02

Еве што ќе се случи со вашето тело доколку подолг преиод не внесете шеќер и алкохол

Во ова видео, Саша Харланд покажува како изгледало тоа кога тој се обидел цел еден месец да го помине без шеќер и алкохол.
 
Како што тој објаснува првите денови му биле многу тешки. Постојано се чувствувал гладен, летаргичен и имал потреба од шеќери.
 
Посебно затоа што постојано бил опколен од храна која го мамела да ја проба.
 
Сепак, кон крајот на месецот тој започнал да се чувстува многу поенергично и посреќно.
 
Погледнете што му се случило и како тој изгледал по еден месец без шеќер и алкохол.