Македонија
5. July 2022 - 20:59

Ескалира ситуацијатa на протестот пред Собрание | ВИДЕО

Прекинат говорот на водителката и актерка Весна Петрушевска Бејби кога дел од граѓаните кои протестираат пред Собранието ја турнаа заштитната ограда и фрлаа разни предмети кон зградата на законодавниот дом.