Џет-Сет
28. јуни 2017 - 9:25

Еминем со нов имиџ, нема да го препознаете

Раперот Еминем е препознат по неговата руса коса, имиџ што го негува од почетокот на кариерата и кој не го менуваше со текот на годините.

Иако има 44 години, раперот сака да изгледа помладо и никогаш досега не пушти мустаци или брада.

Но, на последната фотографија што ја објави на Инстаграм, тој првпат во јавноста се појави неизбричен и со својата природна боја на косата.

Многумина мораа двапати да ја погледнат фотографијата за да се уверат дека се работи за Еминем.

На „брадатиот Еминем“ не му требаше долго да стане хит на интернет, а неговиот нов имиџ предизвика поделени мислења во јавноста.