Живот
21. April 2017 - 16:12

Експериментирала и мастурбирала секој ден - Еве го резултатот?

Кога била млада жената вели дека мастурбирањето и било секојдневие, а денес како сопруга со деца, со различните обврски, хобија и професионален живот, мастурбирањето го оставала како последна точка на менито. Кога се исплашила дека ќе дојде до менопауза, а сексуалниот живот со тоа ќе и стане никаков, одлучила да се посвети на она што многу уживала додека била млада, барем една недела.

Секој ден сопругата го правела тоа и расположението почнало да расте со тоа. Во кревет, под туш, насекаде мастурбирала. Кога поминала експерименталната недела одлучила дека навистина треба тоа почесто да го прави. Не мора секој ден, но неколку пати неделно. Сексуалноста не произлегува само од вашиот однос со партнерите. Прво мора да ја разбудите во себе.