Џет-Сет
25. October 2018 - 10:07

Единствено таа го виде Дарко Лазиќ по тешката несреќа, а потоа им се обрати на сите: Од нејзините зборови ќе ви се распара срцето

Поранешната сопруга на Дарко Лазиќ, пејачката Ана Севиќ се огласи за прв пат по повод тешката ситуација во која се наоѓа семејството Лазиќ.

Таа преку својот Инстаграм профил се заблагодари на сите пријатели, колеги и оние кои мислат на Дарко, таа во постот објасни и дека во моментов не е потребна крв за пејачот.

-Почитувани пријатели, колеги и сите оние кои се молите, мислите и грижите за Дарко… Ви благодарам за поддршката и молитвите.. Тоа е се што за сега можеме да направиме за него. Крв не е потребна а ако до тоа дојде прво вас ќе ве известам. Се надеваме и веруваме во најдоброто. Благодарам.