Македонија
24. October 2019 - 14:48

Дива свиња плива во Дојранското езеро

Неодамна во водите на Дојранското езеро беше уловен огромен сом, денес во истото ова езеро повторно може да се види несекојдневна ситуациja.

Дива свиња плива во Дојранското езеро.

Погледнете: