Живот
20. December 2016 - 22:39

Девојки се фотографираа на плажа, но знаете што точно не е во ред на сликава?

Вистински хит на Интернет станаа оптичките илузии, а оваа последнава на многумина им зададе вистински маки, Имено, на социјалните мрежи објавена е фотографија од шест пријателки во бикини на плажа и најпрво никој не сфатил за што точно станува збор.

Сепак, сите оние кои гледаа малку подолго прво воочија брада на лицата на жените, а потоа сфатија дека на женските лица е залепно лицето на мажот кој стои позади нив.