Македонија
22. December 2021 - 8:44

Денеска ќе се одржи церемонија за прием на нови 100 професионални војници во Армијата

Во касарната „Алексо Демниевски – Бауман“ во Велес, денеска ќе се одржи церемонија за прием на 100 професионални војници во редовите на Армијата на Република Македонија.

На церемонијата, како што е најавено, ќе се обрати министерка за одбрана, Радмила Шекеринска.