Технологија
19. August 2015 - 21:42

Дали Нокиа 3310 е навистина неуништлива?!

Постојат малку нешта во светот кои се посилни или повеќе еластични од неуништливиот мобилен телефон Нокиа 3310.
 
Можете да го прегазите со тенк, даго фрлите од балкон, сеедно тој и понатаму ќе функционира.
 
Што навистина може да го уништи овој „ѕвер“?!
 
Загревање во никел, ниту тоа не може да го победи дебелиот пластичен штит. Доколку не сте знаеле самиот никел започнува да се топи на темепература од 1453 целзиуса.