Македонија
28. October 2017 - 11:26

Да бидеме хумани: На Борче му е потребна наша помош

Борче од Маџари боледува од ретка болест на крвта, за што е потребна огромна сума за неопходната операција во странство. Сумата која му е потребна се 127.700 евра. Семејството не е во состојба да ги овозможи потребните средства па апелира за помош.

Семејството и пријателите на Борче ги замолуваат сите хумани граѓани кои се во можност да донираат по 100 денари на следниве телефонски броеви:

ВИП 143 473

Т-мобиле 070 143 103