Живот
19. September 2017 - 21:51

Четири месеци работел и потрошил 5.000 долари за дом за своите желки: Трудот се исплатеше еве што им изгради на милениците

Пол Гордон е татко на две деца ко  одлучи да ги воодушеви своите желки од реткиот вид „сулката“ и да им направи дом.

Тој помина 4 месеци во градбата на стаклена купола и потроши 5.000 долари, но на крајот му се исплатеше.

За да добијат Џорџ и Моцарт свој кров над глава, тој рачно го изливаше бетонот и ја правеше таписеријата, а за да го заврши тоа секој ден работел по 10 часа.

-Ми рекоа дека ќе мора да си одат од куќата кога ќе наполнат 15 години, а тие многу брзо растат. Наскоро ќе бидат колку масичето во дневна, рече Пол кој за желките направи и неколку простории за да се чувствуаат попријатно.

Големиот труд се исплатеше, зошто Гордон верува дека работејќи на своја рака заштедил 2.500 долари.