Живот
19. јуни 2016 - 19:15

ЦЕЛ СВЕТ ПЛАЧЕ ЗА ОВАА ФОТОГРАФИЈА: Крие потресна приказна!

Нејзиниот татко сакаше мотори и секогаш носеше кацига, особено кога знаеше дека мало бебенце е на пат, но за жал некој друг му го одзеде животот и никогаш нема да си ја види малата ќерка. Вака раскажува жената на Хектор кој сакал мотори. Мајката на неговото дете, Абри вели дека го убиле во инцидент месец пред да дојде бебето на свет, па сега никогаш нема да го држи во прегратка.

Оваа фотка го расплака светот.