Џет-Сет
30. November 2017 - 11:31

Брена оваа тајна ја чуваше 20 години: Ова се вистинските имиња на нејзините синови

Лепа Брена повеќе од две децении е во среќен брак со Бобан Живоиновиќ, со кој има два сина - Стефан и Виктор. 
 
Меѓутоа, малкумина кои знаат дека децата на Брена не се викаат Стефан и Виктор, туку поради тоа што се родени во Америка имаат и средни имиња.
 
Во документите се Стефан Емерланд и Виктор Ернест. 
 
- Тие имиња ни се внесени во документите, но јас мислам дека нема потреба да ги експонираме. Чудни се, јас сум роден во Њујорк, а Виктор во Мајами и како и сите американски државјани имаме средно име, изјавил Стефан.