Македонија
27. September 2015 - 10:39

Без струја селата Батинци и Љубош

Без струја утре од 9:30 до 14:30 часот ќе останат корисниците од селата Батинци и Љубош-место викано Врапче во Општина Студеничани.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот со електрична енергија е поради технички зафат во системот.