Џет-Сет
14. October 2016 - 13:10

Беше секс симбол во Југославија - Денес изгледа вака

Весна Змијанац беше секс симбол во Југославија и една од првите пејачки кои се соблекоа голи. Таа и денес кога е баба на малата Реа, е вистинска секс бомба.