Џет-Сет
21. јуни 2017 - 12:35

Анастасија и бираше момче на Цеца - Погледнете како реагираше таа

Анастасија и Цеца беа гостинки заедно со Милан Калиниќ во шоуто АМи Џи. Огнен е познат по добрата забава, па на Анастасија и направи тест, таа да бира момчиња за мајка и. За еден доби строг поглед од Цеца.
https://