Живот
5. January 2016 - 16:05

Aнаконда против војник: Кој ќе пoбеди во оваа епска борба?!

Сме гледале многу филмови со анаконди, најстрашните змии на светот.
 
Одлично е чувството кога знаете дека живеете далеку од тие гигантски змии, но и големо поштовање за луѓето кои секојдневно се среќаваат со нив.
 
Во одредени делови од светот постои полиција и војска која е посебно обучена да се справат со овие змии, доколку залутаат во домовите на мештаните.
 
Еден таков случај можете да погледнете во продолжение: