Џет-Сет
28. October 2019 - 10:27

Ана Кокиќ како Марчело победник во новата епизода на ТЛЗП

Ана Кокиќ како Марчело доби најмногу гласови во новата епизода на ТЛЗП која се емитува на ТВ Сител. 
 
Победничкиот тим од сезона 1 се Ана Кокиќ и Алекс Јелиќ.  Чекот од 1000 евра ќе бидат  наменети во хуманитарната организација „Да бидеме луѓе“.