Џет-Сет
4. November 2019 - 0:13

Алекса Јелич како Фреди Меркјури победник во новата епизода на ТЛЗП

Алекса Јелич како Фреди Меркјури доби најмногу гласови во новата епизода на ТЛЗП која се емитува на ТВ Сител.

Паричната награда од 1.000 евра Алекса Јелич ја донираше на детското одделение на онкологија.