16.04.2014 - 06:08 |
Последна промена пред 7 часа 32 мин

Languages

Просечната плата во авиоиндустријата во ноември 93 илјади денари

Ноември одличен месец за вработените во воздухопловниот транспорт. Последните податоци на Државниот завод за статистика за платите во земјата, велат дека во овој сектор е исплатена убедливо...

Македонија

Останати видео прилози

Pages