28.07.2014 - 14:19 |
Последна промена пред 46 мин 23 сек

Прекувремена, ноќна и работа на празник ќе се пријавува електронски

Пријавите за прекувремена работа, ноќна смена и работа на државен празник од денеска работодавачите наместо лично, до државниот испекторат ќе можат да ги достават и по електронски пат.

-...

Бизнис

Останати видео прилози

Pages