16.04.2014 - 09:13 |
Последна промена пред 5 мин 32 сек

Languages

ФОТО: Писмена работа по македонски - тема „Првиот снег“

Вистина е дека ученикот добил 1, но истовремено вистина е дека оваа единица му донесе огромна популарност.

Уметноста на делото можете да ја забележите насекаде низ текстот.

Авторот успева трпеливо редејќи една по една снегулка успешно да ја пополни целата страна. 

За да биде уште поинтересно професорката на крајот дала завршен коментар. Прочитајте:

 

 Во следната епизода на „Мајка“ ќе гледате

Во следната епизода на „Завет“ ќе гледате

Бизарно, но вистинито