19.04.2014 - 06:19 |
Последна промена пред 8 часа 54 мин

Languages

1600 вработувања за социјално загрозените обезбеди владата

Владата ќе вработи 1.600 лица во јавниот сектор од социјално загрозени семејства, најави денеска премиерот Никола Груевски.

...

Македонија

Останати видео прилози