24.04.2014 - 06:32 |
Последна промена пред 9 часа 10 мин

Languages

Пожар во стан во Ново Лисиче

Благодарение на брзата интервенција на противпожарната служба со 3 возила пожарот не се проширил и во другите простории од станот.

Во пожарот полесно е повредена станарка, која најверојатно вдишала од чадот , а причинета е материјална штета од 600.000 денари.
Причините за пожарот се уште се утврдуваат, а ќе бидат соопштени во текот на денот.

Македонија